Thông tin về luận án “Rèn luyện kỹ năng tổ chức hoạt động giáo dục ngoài giờ lên lớp cho sinh viên Cao đẳng sư phạm”, Chuyên ngành: Lý luận và lịch sử giáo dục, Nghiên cứu sinh: Nguyễn Thị Yến Thoa

TRANG THÔNG TIN VỀ LUẬN ÁN

Tên đ tài: Rèn luyện k năng t chức hot đng giáo dc ngi gi lên lp cho sinh viên Cao đng phm.
Chuyên ngành: Lý lun và lch sử giáo dc
s62.14.01.02
Nghiên cu sinh: Nguyễn Th Yến Thoa
Người hưng dn

PGS.TS Hà Nhật Thăng

TS. TTh Ngọc Thanh
Cơ sở đào to: Viện Khoa hc Giáo dc Việt Nam
NHỮNG KẾT LUN MỚI CA LUN ÁN:
      - Xác định k năng t chc HĐGDNGLL ca sinh viên CĐSP bao gồm 12 k năng thành phn được phân chia thành 4 nhóm cnh. Đồng thi phân tích ni dung ca tng knăng và mi quan h gia các knăng thành phần đó.
      - Xây dng 5 biện pháp rèn luyện knăng t chc HĐGDNGLL cho sinh viên CĐSP bao gồm: Xây dng nội dung rèn luyện knăng t chc HĐGDNGLL cho sinh viên CĐSP; ng dẫn sinh viên rèn luyện k năng tổ  chc HĐGDNGLL;  Bdưnchuyên môn  cho đngũ  ging viên CĐSP; Hình thành đng rèn luyện k năng t chc HĐGDNGLL ca sinh viên CĐSP; Tăng cưng cơ s vật cht k thut trong quá trình rèn luyện kỹ năng t chc HĐGDNGLL. Xác định các điu kiện cn đảm bảo để thc hin có hiu qu các bin pháp đó trong quá trình  rèn luyện k năng t chc HĐGDNGLL cho sinh viên CĐSP.
      -  Xây  dng  tài  liệu  hưng  dn  rèn  luyện  k năng  t chc HĐGDNGLL cho sinh viên CĐSP và các tài liệu mẫu phc v quá trình rèn luyện kỹ năng này.

SUMMARY INFORMATION NEW FINDING OF THE THESIS

Thesis title: Extra time  educational activity organizing skill training for students at Colleges of Education”
Major: Theory and History of Education

Code: 62.14.01.02

Post-graduate student: Nguyen Thi Yen Thoa

Supervisor:

Ass. Professor, Dr. Ha Nhat Thang

Dr. Ta Thi Ngoc Thanh
Training institution: The Vietnam Institute of Education Sciences
New Finding of the Thesis:
      - Identifying  extra time educational activity organizing skilfor students at Colleges of Education that includes 12 component skills divided into four main groups. At the same time, analyzing the content of each skill and the relationship between them
      - Building five measures extra - time educational activity organizing training skill for student at Colleges of Education that includes: Constructing the content of extra  time educational activity organizing skill training for students at Teacher training Colleges; Guiding students to practice extra- time educational activity organizing skill; improving the professional level of teachers at College of Education; Forming motivation of practicing extra- time  educational   activity  organizing  skill  of  student   at  Colleges  of Education;   Enhancin facilitie durin trainin skil o extra-   time educational activity organizing for students at Teacher training Colleges. Identifying  the  requirements  for  implementation  of  the  measures  to  be effective of practicing extra- time educational activity organizing skill of student at Colleges of Education
       Developin document fo extra tim educational   activity organizing training skill for student at Colleges of Education and the sample material for the process of practicing these skills.

File đính kèm:
1. Toàn văn luận án